Csak a jókat:)

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#5 - Balázs Attila - GLS Hungary2014.10.03. 14:51

Mindenekelőtt köszönöm, hogy a legutóbbi közös munka során is azt kaptam, amit vártam. Gyakorlatias, a mindennapokban jól alkalmazható tanácsokkal lettem gazdagabb a coaching során, a munkámból kivett példáknak, megfelelően. A közvetlen, jó hangulatú foglalkozásokon András a felvázolt helyzeteken gyorsan átlátta és praktikus, egyszerűen kivitelezhető megoldásokat javasolt. Az elmúlt években több tréninget is tartott nálunk és bárkinek szíves ajánlom. Profi.

#4 - Kühne Kata, Németh Ildikó - Otthon Centrum2014.04.22. 17:49

András tréningjén az értékesítési készségek alapjaival foglalkozott, struktúrájában, összefüggéseiben azonban mégis azokra a pontokra világított rá, amelyeknek valódi tétje van egy-egy ügyfélkapcsolat vagy üzlet szempontjából. Könnyedén teremtett bizalmat, előadása közvetlen, szemléletes, amelyekbe beleépítette iparágunkról, a mi üzletünkről szerzett tudását, ily módon az élővé vált a résztvevők számára, akiknek a visszajelzése megerősítette: elégedetten és érdeklődéssel telve zártuk a napot.

Kühne Kata, Németh Ildikó - Otthon Centrum

#3 - Bolyki Margó - Invitel2014.04.18. 17:01

Andrással maximálisan hatékonyan és együttműködően tudtam dolgozni a sales tréningjeink kapcsán a személyes értékesítési területen. A napi munka során használható, a gyakorlatban azonnal kipróbálható és alkalmazható ötleteket hallottak tőle a kollégák a tréningeken. Mindig energiát fektetett a terület és az értékesítők megismerésére, emiatt valóban személyre szabottak voltak a képzései. A cég szakmai életéből kiragadott példákkal, szituációkkal segítette a kollégák munkáját. Energikus és lelkes volt mindig, közvetlen kapcsolatot alakított ki a résztvevőkkel, hamar megnyerte a bizalmukat, elismerték a szakmai hozzáértését.
Trénerként inspiráló vele tréninget tartani, mindig szívesen dolgozom vele együtt!

Bolyki Margó, Invitel

#2 - Bagyinszki Zoltán - UTi2014.04.16. 20:03

Kedves András!

Ezúton is szeretném megköszönni odaadó és lelkes munkádat, mellyel új távlatokat nyitottál kollégáink és természetesen vállalatunk számára is. Külön öröm volt látni, hogy szinte órák alatt megismerted a csapattagok legrejtettebb tulajdonságait is, ami viszont még nagyobb tiszteletet érdemel az az, hogy sikerült a program számára \\\\\\\"megnyitnod\\\\\\\", azaz befogadóvá tenned őket, ami bizonyos esetekben azt hiszem különösen nehéz volt.

A program rendkívül jól felépített és könnyen emészthető. Pont azokra a pontokra koncentrált, melyeket kissé gyengének éreztünk magunkban, ugyanakkor a foglalkozások végére észrevehető fejlődést tapasztaltunk, ami a progam felépítésének is köszönhető illetve annak, hogy tökéletesen megértetted elvárásainkat és személyes varázsod révén a lehető legtöbbet hoztad ki a résztvevőkből.

Köszönjük közreműködésed, remélem hamarosan folytatjuk a közös munkát.

Baráti üdvözlettel

Bagyinszki Zoltán, UTi

#1 - Simon Ildikó - Victum2014.04.14. 18:19

Andrással három éve dolgozom együtt.
Trénerként tartottunk már képzést közösen, praktikus, gyorsan alkalmazható, egyszerű megoldásai, emberséges, szerethető, ugyanakkor nyílt, őszinte közlései tapasztalt értékesítőknek is hasznára válnak..
Azt csinálja, amit mond, úgy mondja, ahogy csinálja. Becsületes az ügyfélkapcsolatokban, megbízható tudású és tapasztalatú tréner, vidám, szerethető ember.

Simon Ildikó
ügyvezető igazgató, vezető tréner
Victum Tréning