Élményfestészet

Manapság egyre inkább olyan programokat keresnek az Ügyfelek, ahol

  • a tapasztalati úton való tanulás
  • az együttműködés fejlesztése
  • valamint a kreatív és logikus gondolkodás egyaránt komoly szerepet kap egy programban, mint fejesztendő cél.

Ez bár ma még lehetetlennek tűnik az igények kiszolgálását tekintve, de nem az! :-)

Az Élményfestészet program pont ezzel a céllal született meg. 

Programjaink különlegessége, hogy az együttműködést és az alkotást összekötöttük a “jó tét helyébe jót várj” gondolattal. Velünk minden részvevő valóban megtapasztalja, hogy milyen nyerni, valami újat alkotni. Ezért programjaink inspirálóak, feltöltőek, új lendületet nyújtanak a résztvevőknek. 

További fontos hozadéka ennek a speciális fejlesztésnek, hogy a közös alkotás megtöri azokat a megszokott kapcsolati és kommunikációs sémákat, amelyek a munkahelyen jellemzik a kollégákat. Ezért kiváló alapot teremt egy általunk megtartott, soronkövetkező belső kommunikációt fejlesztő képzésnek is.

Programterv:

A részvevők néhány nappal a felfestés előtt egy 2-3 órás képzésen vesznek részt, ahol megismerkednek a felfestés során alkalmazott anyagokkal technikákkal. Közben feszegetjük a határokat. Fél információkat hintünk el, a szokásostól eltérő a kreativitást segítő, sokszor megdöbbentő feladatokon keresztül.

A felfestés 1 napos, reggeltől estig. A résztvevőket reggel előkészített terület és felrajzolt falfelület fogadja. Valójában semmit nem bízunk a véletlenre.

Térképek alapján dolgozik mindenki, egy előre megtervezett és felrajzolt grafika kerül fel a nap során a falra. Egész nap segítjük a résztvevők munkáját, adjuk a festékeket, tanácsot, szaktudást nyújtunk, bátorítást nyújtunk.

Általánosan bevésődött szabály, hogy a falat nem festjük össze és nem firkáljuk össze. Ez az egyik ok, ami valakit inspirál - na végre! ezt is lehet - és van aki nehezen fog hozzá a munkához ilyen-olyan okra hivatkozva.

Fontos pont, hogy a résztvevőink a jó cél miatt így-úgy mindenképp részt akarnak venni a megvalósításban, ott akarják hagyni a kezük nyomát az iskolák, óvodák, kórházak falán. Így a kezdeti ellenállás és bizonytalanság szinte önmagától oldódik fel.

A programot fotózással és a nap eseményeinek átbeszélésével zárjuk. Ki mit visz haza? Mi változott? Mit tud a saját életére, munkájára vonatkozóan hasznosítani?

Az elkészült Élményfalat ünnepélyes megnyitón adjuk át a gyerekeknek és az intézménynek. Ezzel adva útravalót a program résztvevői számára boldog gyerekmosolyból, bizakodásból és elégedett örömből.

További információk:

Kis- és nagy csoportok számára ugyanúgy megszervezhető a program. Javasolt minimum létszám 15-20 fő.

Elsősorban Budapesten dolgozunk.

További előny az Ügyfélnek:

Programjainkról cikkek, bejegyzések, videó készül, amit a Megbízó saját marketing és PR céljaira használhat előre egyeztetett formában.

Ízelítőként néhány fotó:

 

Ajánlatkérés

Megoldásra váró fejlesztési területei, képzési igényei

Cégnév *:
Kapcsolattartó neve *:
e-mail *:
Telefonszám *:
Bejegyzés *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!